0728 129 066

Despre noi

Cutii-din-carton.ro este un brand al Maximal Print S.R.L., unul dintre cei mai mari producatori de ambalaje si cutii din carton din judetul Hunedoara.

Cu experienta in domeniul prelucrarii cartonului, ce a fost formata in peste 22 ani de activitate, producem ambalaje si cutii din carton ondulat, cu personalizare in una sau doua culori (cutii de carton clasice pentru industria pielariei, a confectiilor, cutii din carton pentru alimente, cutii carton pentru componente metalice diverse, cutii din carton cu capac, cutii carton autoformante, cutii de carton pentru pizza, cutii pentru fursecuri, cutii carton prajituri, ambalaj carton, etc.), cutii pentru arhivarea documentelor si cutii pentru mutat. Cartonul folosit este de tip microondulat si ondulat in 3 sau 5 straturi. Mai mult, pentru comenzile primite, executam imprimare gratuita in una sau doua culori.

Activitatea noastra include si tiparirea de formularistica personalizata si nepersonalizata, facturi, avize, chitantie si monetare precum si comercializarea de birotica si papetarie la nivel local si national.

Ne preocupa in permanenta inovativitatea serviciilor oferite iar eforturile companiei noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri atat nationali cat si internationali. Mentinem excelenta in afaceri printr-o investire continua in angajatii si partenerii nostri. Mai mult, sistemul de calitate ISO 9001, feedback-ul excelent si durata parteneriatelor realizate, atesta calitatea serviciilor noastre.

 

Va multumim pentru increderea acordata!

Echipa Maximal Print

Vezi catalog produse

Lasă un răspuns

ro_RO
Cart Overview